Normal al Gegant encantat



El otro día nos dimos un buen pateo hasta el Gegant Encantat, una de las más bellas rocas de Montserrat, su extra-sensorial vía Normal era sin duda el complemento ideal después de la escalada del Rave. Fue Abierta el mismo año (1941); era una gran clásica del repertorio de Sant Jeroni cuando funcionaba el aéreo, sin embargo hoy está injustamente olvidada, pocos son los dispuestos a caminar para hacer una vieta de IV, pobres, no saben lo que se pierden... al Javi le iba cayendo la baba mientras subíamos.

Material: 8 cintas, plaquetas, un cordino para puente de roca y friends hasta el 0,75











Comentarios

  1. ATENCIÓ!!! El passat diumenge 24 d'octubre (2021) vam fer l'aresta brucs del Gegant Encantat. La R2 ha desaparegut, tot. Al tercer llarg ara no hi ha cap assegurança. I per acabar-ho d'arrodonir el segon ràpel per la cara nord també ha desaparegut. Aneu amb molt de compte!
    Gràcies al bon samarità que s'ha dedicat a "restaurar" la via!
    @pujarxbaixar

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La via ha estat restaurada amb criteris històrics i amb sol.lícitud prèvia a la Subscomissió Tècnica d'Escalada del Patronat de la Muntanya. S'ha deixat tal i com la va deixar en Pany desprès d'escalar-la. Això se li diu "restauració", acostar l'itinerari al seu més fidedigne estat. No hem d'oblidar que avui en dia disposem d'infinitat de itineraris a escollir i un material ultramodern amb el que podrem gaudir de la escalada a la nostra mida.

      Eliminar
    2. Bravo, tot el que s'hi ha afegit, fora!!!

      Eliminar

Publicar un comentario